Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Alla som gillar Skoda, se hit

Det finns mängder av bilmärken där ute, och varje bilmärke har ofta ett flertal modeller, samt årsmodeller för varje modell. Varje år lanseras hundratals nya bilar och den som befinner sig i köpa-ny-bil läget och inte har en klar bild över vad man gillar för bil får det tufft ett tag, innan allt kristalliseras ut.

De klassiska bilmärkena som Volvo, VW och Audi känns alltid som pålitliga val, men man betalar en hel del extra för det fina märket. Har man inte så höga ambitioner så kan man vända blicken mot lite billigare alternativ, som ibland, om man letar väl, erbjuder liknande standard som bilmärkena ovan.

Lägre profil utan att kompromissa med kvaliteten

Skoda, till exempel, är ett tjeckiskt bilmärke som köptes upp av VolksWagen på tidigt 1990-tal. Efter bara något år producerades Skodans alla bildelar av VW vilket höjde den bilens kvalitet ganska radikalt. Idag är Skoda en av många älskad bil, den är mer anonym än sin adoptivfar och håller därmed lägra prisläge, men som bil är det en mycket stabil, pålitlig - och snygg - bil. 

I Ystad finns Michelsens Bil som är certifierad Skoda återförsäljare. Som Skoda återförsäljare säljer man på Michelsens Bil både nya och begagnade Skoda, samt bilar från VW och Audi. När man ska köpa en ny Skoda, oavsett om den är fabriksny eller begagnad, så vinner man alltid på att köpa den från en Skoda återförsäljare och av de som finns i Sverige är Michelsens Bil i den absoluta toppen. Gillar du Skoda och funderar på att köpa en, surfa in på michelsensbil.se.

10 maj 2016