Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Bra få ström till olika saker

Om man är ute mycket till exempel med sin husvagn, så kan man ju få ström till den om man väljer att stå på en campingplats. Men, om man vill stå på andra ställen så finns det ju inga kontakter att sätta in sladdarna i. Det man kan skaffa är till exempelvis en inverter 1500w. En sådan passar bra att koppla i mikron i eller kaffebryggare. Det finns många fördelar med att ha en inverter. Det finns många olika modeller som passar bra för olika saker. Ska du driva tyngre saker behöver du en inverter som klarar av det. 

Varför skaffa en inverter?

En inverter är perfekt om du vill kunna driva olika saker, utan att ha tillgång till annat än ett batteri. Kopplar du batteriet till invertern så får du rätt sorts ström.

Det är alltså smart att ha med en sådan ut då du ska campa eftersom du då kan koppla samman den med bilens batteri. Du kan då få igång tv, koka kaffe eller köra mikron. Det går att använda flera olika saker med en inverter. Det gäller bara att välja en som har rätt watt så att den orkar med att driva det du tänker dig driva.

Samma sak om du är ute i garaget och behöver ha fler uttag än du har eller inte har el alls indraget, då är det smidigt att ha just en växelriktare som du kan använda dig av.

 

14 May 2021