Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Funderar på att köpa en ny bärbar dator

bärbar dator

Jag är lite sugen på att skaffa mig en ny bärbar dator. Jag har en nu, så väl som en stationär dator, men min laptop, den är flera år gammal och ganska seg och sliten. Jag vet hur jag hade problem att välja dator då den gången jag köpte den. Jag tycker det är svårt att veta vilken dator som egentligen är bäst. Nu har jag dock hittat denna sidan, bästitest.org/barbar-dator-kopa, som listar och jämför olika bärbara datorer.  Det är nog inte fel att läsa en bärbar dator bäst i test för att se vilken som passar mig.

Bra med tester av saker och ting

Jag tycker det är bra med sidor som har bäst i test, så att man kan jämföra. Det gäller inte bara datorer, utan en massa andra saker med. Det finns ju ofta mängder av modeller, märken, tillverkare och så vidare oavsett vad det är man ska köpa. Då är det perfekt med såna här värdefulla guider som kan ge en fingervisning om vad det är man bör köpa. 

Alltid bra att jämföra

Jag har alltid tyckt att det varit bra att jämföra saker innan jag köpt dem. Dels vad de har för funktioner, men även priser och så. Dock är det inte alltid lätt att göra dessa jämförelser på egen hand. Då är det skönt att det finns sajter som gör det åt en så att man bara behöver besöka dem och inte flera olika sidor!

27 May 2018