Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Inkariket med Inca Tours

Är du nyfiken på Inkariket? Med Inca Tours kan du resa till Peru och få se och upplevea Inkariket med egna ögon. Peru har mycket för dig att se, det är staden Cusco, inkaruinerna Machu Picchu, Nazca och mycket mer. Väljer du en tilläggsresa till Peru så kan du få vandra Inkaleden med guider och se orter och leder så som Wayllabamba, Pacavmayo, Phuyupatamarca och Wiñaymayna. Dessutom erbjuder en resa till Peru dig möjligheten att uppleva Amazonas djungler och vackra vyer över Titicacasjön. Peru passar bra att besöka året om, men då det infaller regnperiod över höglandet mellan december och mars, så är det att rekommendera att du åker juni till augusti.

Inca Tours resor

Med Inca Tours har du flera val när det gäller att resa till Peru och se Inkariket. Du kan välja att boka ett startpaket som är på 10 dagar och sedan lägga till ett eller flera av dessa paket:

  • Inkaleden
  • Salkantay till Machu Picchu
  • Titicacasjön
  • Sagolika Amazonas

Vill du ha sol och bad på din resa så kan du lägga till paketet Mancora. Med det paketet får en resa på 4 dagar till en fiskeby som ligger 1165 km norr om Lima. Det finns tillfällen att både surfa och att utöva sportfiske här. Dessutom finns här varma källor som du kan njuta av. Det finns även en annan resa som heter Inkans fotspår, med den resan får du se hela Inkariket.

Läs mer om Inkariket

Om du är nyfiken på Inkariket och dess historia så läs mer på Jorden Runt. Här kan du läsa om Machu Picchu, Inkarikets uppgång och fall och få en massa smarta tips och råd inför din egen resa till Peru och Inkariket. Sedan är du redo att boka din egen resa hos Inca Tours.

30 Aug 2015