Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Kanske ett hemmagym vore något?

Så var det nytt år igen, 2020. Förra årets nya början så var jag ju inne på att komma igång med träningen. Jag ville verkligen ge de ten chans. Men det kom att bli mycket undandflykter från mig själv märkte jag. Så besöken på gymmet blev alldeles för få och sedan kom sommaren med en massa utsvävningar och sedan lade jag väl mer eller mindre ner allt sådant. Dock känner jag nu att det kanske vore läge att göra något där det inte är så jobbigt. Kanske satsa på att skapa ett gym hemma?

Skaffa bra utrustning

Om man nu ska ha ett hemmagym så får man se till att utrusta det på ett bra sätt. Jag har ett rum här hemma jag kan använda mig av. Sedan är det så klart inte ett måste med en massa prylar, så sett. Men det är ju lite mer motiverande kanske om man har lagt ner lite pengar på träningsmaskiner med mera. Sen kanske det är läge att även äta tillskott i form av Fitline Fitness

Kul träning via tv

Jag såg att det går köpa kul spel till konsoler, som är mer träning än spel, eller ja det är lite av båda delar. Det kanske vore något med att satsa på? Det finns ju allt från cardio till zumba och en massa annat man kan göra. Då känns det ju inte direkt som att man tränar, fast att man faktiskt gör det. 

5 Feb 2020