Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Låt inte solen blända dig

Solen är kanske inte direkt någon vara vi har i överflöd här i Sverige, allt som oftast längtar vi efter den. Vi gör mycket för att ta tillvara på den lilla sol vi får, både värmemässigt, energimässigt och för vår hälsa och vårt humörs skull. När solens strålar strilar in genom fönstret upplever vi det ofta som något positivt, men det finns också gott om tillfällen då vi trots allt hellre stänger den ute.

När det är sommar har vi väldigt många timmar per dygn då solen befinner sig ovanför horisonten, det kan leda till problem när det gäller sömn och dygnsrytm. Då är det viktigt att man har hjälpmedel som täcker fönstren när man behöver sova och persienner är det enklaste och effektivaste sättet.

Andra gånger vill man bara stänge ute det direkta solljuset - kanske de bländar en, värmer upp ett visst rum för mycket eller bleker inredningen. Vissa lägen är mer utatta än andra. När man vill ha kvar sin utsikt, men bli av med det direkta solljuset så är markiser ens bästa alternativ.

Välj rätt solskydd

Det allra bästa med solskydd av typen persienner och markiser är att de är flexibla, man kan fira upp och ner dem hur man vill och när man önskar. Kanske vill man vissa årstider utnyttja solljuset till max, men ha möjlighet att stänga det ute under andra? Det går bra när man har markiser och persienner.

Den som vill köpa markiser i Malmö gör rätt i att kontakta Solskyddcenter, detsamma gäller för persienner i Malmö. Det är en erfaren firma med gott om både kompetens och produkter - på Solskyddscenter får du all hjälp du kan tänkas behöva.

 

20 Apr 2016