Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Ny familjemedlem på gång

Nu har det hänt, nu blir vi snart en till i vår familj! Vi ska ha barn och det känns fantastiskt! När man skaffar barn, så är det en hel del man behöver, så som barnvagn! Jag visste inte att det var en sån djungel när det kom till barnvagnar, men det är det. Dock har jag fått hjälp från vänner som rekommenderade mig att vi ska köpa en Bugaboo från Pyret & Snäckan. Bugaboo är tydligen en vagn som tål det mesta och kan köras överallt! Bugaboo är ett holländskt märke, och betyder rörlighet och mobilitet. Den är designad att passa små barn.

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har även andra modeller av barnvagnar så som Bexa, Trille, Tako och Mountain Buggy. Så går även ni i tankarna att skaffa en barnvagn, kika in till Pyret & Snäckan! Hanna och John Hadenius heter det par som startade Pyret & Snäckan 2011. De insåg att det fanns en stor efterfrågan på barnvagnar som höll hög kvalitet men inte kostade för mycket. Pyret & Snäckan står för kvalité, god service och snabba leveranser.

Andra produkter hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har även ett stort sortiment när det kommer till andra produkter som är för barn. Bland annat har de:

  • Bilbarnstolar
  • Skötbäddar
  • Babyvakter
  • Skötväskor
  • Baby Björn

Pyret & Snäckan har det mesta som man behöver för en bebis eller ett lite äldre barn och på deras hemsida kan du se hela deras sortiment

10 Apr 2015