Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Om du behöver en bil

På denna blogg tar vi upp lite allt möjligt. Idag tänkte jag skriva om bilar och inköp av dessa. Bilmarknaden är rätt så stor och det är ganska stor omsättning på begagnade bilar. Kikar man in på sajter så som Blocket.se, bilweb.se och bytbil.com så ser man att det finns ett enormt utbud av bilar som är begagnade. På dessa sidor är det både privatpersoner som säljer liksom bilfirmor. Frågan är ju, ska man köpa en begagnad bil från en privatperson eller från en bilfirma. Fördelen med bilfirma, är att de ofta går igenom bilen, innan de säljer den. Köper man direkt från en privatperson, så kan det vara billigare, men du kan inte vara säker på att bilen är felfri. Jonsson Bil är en bilförsäljare, som säljer begagnade bilar, likväl som de säljer helt nya bilar. De är nämligen återförsäljare av Peugeot. Så ni som bor i Örebro, där de håller till, kan kika i deras bilhall.

Jonsson Bil – En bra bilfirma

Jonsson Bil är en bra bilfirma. Har flera vänner i Örebro som rekommenderar dem. Så därför vill jag rekommendera dem till er, som läser denna blogg. Oavsett om ni är ute efter en begagnad bil, eller om ni tänker satsa på att investera i en helt ny bil.

Besök Jonsson Bil

Jonsson Bil har en stor bilhall. Där kan du se deras utbud av bilar, de har oftast 200 bilar inne, och du kan testköra dem som du finner intressanta.

7 Nov 2015