Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

OYEZ! – När ditt tjocka hår börjar falla av

Är du en av alla män som alltid haft lite tjockare hår men som nu börjar tappa det och bli tunnhårig? Det är ganska vanligt hos män, att hår börjar falla av och det är så många som 70 % av alla män drabbas någon gång av håravfall, men olika mycket. Nu kan du dock göra något åt ditt tunna hår, du kan skaffa en OYEZ!. En OYEZ! passar dig som har fått hår som blivit tunt eller om du har drabbats av håravfall. På oyez.se kan du läsa allt om denna fantastiska hårdel och även beställa ditt eget hår. Du kan styla och klippa och göra det du brukar eller brukade göra med ditt riktiga hår.

Hur köper jag en OYEZ?

Om du vill köpa dig en egen OYEZ! så kan du enkelt beställa på deras hemsida och du går tillväga på följande sätt:

  • Gör din beställning
  • Ladda upp eller maila ett foto på dig själv till OYEZ!
  • Mät längden från där din tunnhårighet börjar i nacken fram till fyra fingrar från näsroten, samt bredden på din tunnhårighet
  • Klipp lite hår och skicka in till OYEZ!

OYEZ kommer att ta ditt hår och göra en analys på det och sedan matcha det så att ditt hår tillverkas att se ut som ditt eget!

Mer om hår

Aftonbladet kan du läsa mer om hår, då du får 25 frågor och svar om just hår. Bland annat tas det upp huruvida det går att laga trasiga hårtoppar, och om håret blir förstört om man färgar eller slingar det. Du kan även läsa svar om vad som händer om du tvättar håret varje dag och om du stylar och fönar det för ofta. Du får tips och råd på vad för produkter man bör använda samt även vad man kan äta för att stärka sitt hår.

20 Mar 2015