Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Städenergi – städar åt dig!

städfirmastockholm.info hittar du som har behov av en städfirma, precis det du söker. Städenergi är ett städföretag som tar hand om städningen åt dig. Många känner att behovet av att få städhjälp ökar då man själv vill lägga tiden på andra saker. Att då låta en firma ta över är ett smidigt sätt och det kostar inte allt för mycket tack vare RUT-avdraget. Städenergi städar åt både privatpersoner, företag och organisationer och de har funnits sedan 2008. Idag jobbar 35 personer på företaget och de kan anpassa städningen utefter hur du vill ha den.

Olika typer av städning

Städenergi har en stor erfarenhet av bland annat dessa typer av städningar:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Visningsstädning
  • Byggstädning
  • Kontorstädning

Dessutom så kan du med Städenergi även boka in att få fönsterputsning, trappstädning och golvvård. Se till att besöka deras hemsida för att se smarta checklistor som de använder sig av. Dessutom kan du boka in en provstädning när du ändå är där.

Behöver du en hemstädning?

Besök stadenergi.se och boka in en hemstädning av Städenergi. Du kan boka in att de kommer en första gång och teststädar, eller så bokar du in dem att komma varje eller varannan vecka. Du skräddarsyr själv hur du vill att städningen ska se ut.

Städfirma kan bli billigare än hemtjänst!

VK.se kan du läsa att det kan bli bra mycket billigare att boka en städfirma en att använda sig av hemtjänsten. Tack vare RUT-avdraget kan nu städfirmor konkurrera med priserna och i många fall även slå dem. Är du en pensionär som bara behöver ett par timmar per månad så kan det alltså löna sig att sluta använda hemtjänsten och istället låta en städfirma ta hand om din städning som du har hemma.

20 Mar 2015