Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Sugen på camping!

Något jag kan bli sugen på ibland det är att dra iväg och campa. Det gjorde jag mycket då jag var ung. Mest med tält. Har dessvärre inte ett tält längre, men det kostar inte så mycket att köpa. Dock kanske det kan vara värt att fundera på att ha en husvagn eller en husbil istället. Man har ju blivit lite mer bekväm på äldre dar och att krypa in och sova i tält är inte lika enkelt som när man var yngre och hade en mer flexibel kropp. Med en husvagn eller husbil kan man ju ändå ställa sig var man vill. Det är bara ha med ett elverk eller inverter för att så ström, läs mer här om sådana. 

Säsongscampa?

Såg på tv häromdagen, på det där programmet Böda Sand. Det är ju ett campingställe på Öland som många åker till och stannar hela semestern eller hela säsongen. Det kan ju vara en tanke att göra om man har en husvagn. Det finns ju även de som skaffar sådana där villavagnar, som ställs upp på en campingplats. Men den står ju där den står, svår att flytta på.

Testa på husvagnslivet

Jag tror det är bra att låna eller hyra en husvagn eller husbil först, för att testa om det är något man gillar. Så man inte köper en och känner efter en sommar att det inte alls var vad man trodde det skulle vara. 

 

16 Feb 2021