Milostyle

En blogg om uttryck och stil ur alla hänseenden

Vill börja träna

Jag känner att det skulle vara kul att börja träna något. Dock vet jag inte vad. Springa och sånt, det är inte riktigt min grej. Men det kanske kan vara en idé att testa gymmet vi har här i stan. det ligger rätt nära där jag bor med så. Vet att det även finns gruppträningar på detta gym, som kanske kan vara nåt för mig. Jag fick inspiration genom att klicka här, där jag läste om fitness och kosttillskott med mera. Sen sitter jag ofta och zappar på tv, hamnar på såna program där de tränar och går ner i vikt. Varje gång tänker jag att jag med ska börja röra på mig.

Kanske dags nu!

Sitta i soffan tar mig ju ingenstans, så kanske ska ta mig i kragen och bege mig till gymmet och teckna ett medlemsskap där. Det är ju i alla fall en början. Kanske boka in tid med en PT med som kan hjälpa mig att komma igång. Sedan kolla in vad de har för olika sorters gruppträningar och se om det finns något som låter lockande. Det ska jag nog allt ta och göra.

Få med kompisen

Funderar även på att fråga en av mina kompisar om han vill haka på och börja träna. Alltid lättare att vara två som kan peppa varandra att komma iväg för att träna, eller hur? Tror nog att han skulle vilja komma igång med faktiskt.

25 Jan 2019